top of page
Enkele Coachtrajecten
Ik ben blij om vrouwen te kunnen helpen die de wil en het verlangen hebben om hun leven te verbeteren. Hieronder vind je enkele van de verschillende coachingstrajecten die ik aanbied. Dit is een kleine greep uit een lijst van verschillende gebieden die ik behandel. Voordat we van start gaan met een traject vindt er een intake gesprek plaats zodat we samen kunnen bepalen welke soort en hoeveel sessies je nodig hebt. 
beklemtoonde Vrouw

Corana moe

Ons dagelijks leven ziet er door de komst van het coronavirus ineens anders uit. Niemand had kunnen denken dat het virus nog zo lang ons leven zou gaan bepalen. Er zijn veel onzekerheden en het voelt alsof wij geen controle meer hebben over ons eigen leven. Veel mensen ervaren hierdoor stress, angst, somberheid en soms ook boosheid. 

En dat is niet vreemd. Het seizoen waar wij op dit moment in leven vraagt veel van onze veerkracht. Daarom is het juist nu voor mensen zonder zowel als met klachten belangrijk om te werken aan hun mentale gezondheid.

 

Waar kan je naartoe met je gevoelens, hoe kom ik van mijn angsten af,hoe kan je ervoor zorgen dat je negative gevoelens minder worden, dat je weer plezier kan halen uit de dingen die wel mogelijk zijn ? Deze tijd wekt dit soort en vele anderen vragen op. Ik help je graag in het vinden van een antwoord en een manier om deze periode door te komen die bij jou past.

 

Je hoeft hier niet alleen doorheen te gaan.

Image by Jonathan Borba

Persoonlijk leiderschap

Heb je het gevoel dat je geleefd word door omstandigheden? Is het maken van eigen keuzes moeilijk voor je? Wil je hier graag verandering in zien, en ben je bereidt om verandering in je situatie te brengen?Dan wil ik je daar graag in coachen.

 

Met persoonlijk leiderschap creëer je je eigen leven in plaats van geleefd te worden door de omstandigheden. Je neemt controle en verantwoordelijkheid over je eigen handelen en de tegenslagen die op je pad komen. Het maken van eigen keuzes is van essentieel belang  bij persoonlijk leiderschap.

Bij persoonlijk leiderschap  hebben principes als geloof in eigen kunnen, eerlijkheid, verantwoordelijkheid en samenwerking de overhand. Deze zijn zowel in je privé leven als in de werksfeer toepasbaar. Persoonlijk leiderschap helpt je om bewust en zelfverzekerd door het leven te gaan.

Coffee Shop Eigenaar

Ontdek je talenten

Ik geloof dat jij geboren bent met een reden, jouw bestaan is significant. Jij bent ontworpen met een unieke persoonlijkheid en talenten. Ik geloof dat je veel meer bent dan alleen een lichaam, veel meer dan de naam die je van je ouders gekregen hebt, veel meer dan de mensen om je heen je hebben verteld dat je bent, en misschien wel meer dan jij zelf denkt dat je bent. 

 

Verschillende gebeurtenissen in je leven kunnen je verschillende overtuigingen geven, soms kan het leven je beroven van tijd en middelen om je een duidelijk beeld te geven van wie je bent, wat je talenten zijn en dat je van waarde bent. Afleiding zoals, werk, een relatie, moederschap, kunnen er ook voor zorgen dat je een dergelijk zoektocht op pauze hebt gezet om het uiteindelijk te vergeten. Wat de reden ook is, veel volwassen vrouwen weten vandaag de dag niet wat ze waard zijn, wat hun talenten en zelfs wensen voor het leven zijn. 

 

Met behulp van kwaliteiten & valkuilen kaarten, het spel van verlangen en andere tools gaan we samen op ontdekkingsreis naar de antwoorden op de vragen: Wat zijn mijn talenten en mijn valkuilen, wat wil ik  in het leven, wat zijn mijn mogelijkheden, welk(e) doel(en) wil ik bereiken en wat is mijn eerste stap?

 

Ik zal je helpen met het maken van een roadmap voor de nieuwe jij.

 

Let’s go!

Field%20Walk_edited.jpg

De volgende stap

Soms weet je precies wat je wilt, of je weet precies wat het probleem is, de situatie lijkt geheel helder. En toch lukt het niet om de volgende stap te zetten, je hebt geen oplossing voor het probleem of je weet niet waar te beginnen. 

 

Een blokkade kan ervoor zorgen dat we niet verder komen dan het punt waar we nu op beland zijn. Ik geloof dat we vaak zelf heel goed instaat zijn om blokkades op te heffen, vaak lopen wij langer rond met het antwoord dan dat wij denken. Door de juiste vragen te stellen en tools aan te reiken kan ik jou helpen blokkades op te heffen en de volgende stap te zetten. Blijf niet te lang naar jouw blokkade staren en laat mij je helpen de weg vrij te maken. 

bottom of page