top of page

Haal meer uit het leven

Je hebt dromen. Je hebt wensen. Je wilt verder in je carriere, in je persoonlijke leven. About You is helemaal over jou en jouw doelen. Ik help je naar de gewenste verandering en zorg voor overzicht. Door nieuwe inspiratie en een visie kun je blokkades en valse overtuigingen uit de weg ruimen, ook daar help ik je bij.

Plan een gratis kennismaking
springen van het meisje

Personal Coaching

About U life coach helpt je dromen en wensen om te zetten naar een concreet doel. Van competentie ontwikkeling tot zingevingsvragen, de redenen om een life coach in te schakelen zijn heel divers. Personal coaching kan zoals jij dat het fijnst vindt. Meer weten over personal coaching?

Waarom wil jij mij als coach?

Een goede life coach is iemand die luistert, de juiste vragen stelt, je beweegt verantwoording te nemen. Iemand die je helpt nieuwe inzichten te krijgen, je ondersteunt, motiveert, en inspireert. Die iemand, dat ben ik. Zonder enige arrogantie kan ik zeggen dat coachen bij mij vanzelf gaat, het zit in mijn bloed, en dit zijn niet eens alleen mijn eigen woorden! Wil je dit zelf ervaren? Neem conact met mij op.

humor personal coaching_edited.jpg

Mijn coaching is 

Persoonsgericht

Ontwikkelingsgericht

Transformationeel

Oplossingsgericht

Resultaatgericht

Image by Brooke Cagle

Jouw warmte, liefde voor de ander, inlevingsvermogen, puurheid en kracht maken jou een prachtmens en geboren life coach.

- Silvia Dragt 

(Docent life coach)

Dellarina verstaat de kunst je zo te coachen en te bevragen, dat je steeds een stap verder komt en je ook nog het idee krijgt dat je het zelf doet! Dubbel winst.

Een liefdevolle, kundige coach. Zacht waar het nodig is, en confronterend als het kan. 

- Carla Pannen

(Courturier)

Neem contact met mij op

  • ABOU U life coach

Lunnettenstraat 2A,

7204 NL Zutphen

Email: info@aboutulifecoach.com

Phone: 0643987007

© 2023 by Rachel Wilkins. Proudly created with Wix.com

bottom of page