top of page

Welkom bij ABOUT U life coach

Kom tot je volle potentie en creër het leven waar je gelukkig van wordt!

Genieten van zonsondergang
groei

Hey, 
hallo!

Waarschijnlijk ben je hier omdat je mij gesproken hebt, of je hebt op de één of andere manier over mij gehoord. En nou ben je beniewd naar mijn diensten.

 

Welkom op mijn homepage, je vindt hier informatie over mijn bedrijf en een beetje over mij. Zijn er nog vragen onbeantwoord gebleven na je bezoek op mijn homepage, of wil je een afspraak maken? Je vindt mijn contact informatie onderaan deze pagina. Ik hoop snel iets van je te horen!

 

_edited.jpg

Voor wie is mijn coaching?

Ben jij een vrouw die dit herkend? Belemmerende gedachten, stilstaan, altijd geven, eenzaamheid, chaos, stress, verveling, weinig marge in tijd-energie en geld, jezelf vergeten/kwijt zijn.

Is wat je graag wilt: Rust, plezier, energie, lachen, kracht, grenzen bewaken, betekenis volle vriendschappen zelfredzaamheid, weten wie je bent - wat je wilt en wat je kan, een doel, avontuur, actief zijn in de maatschappij, LEVEN in VOLHEID. Dat kan! Wat je nodig hebt is een doel, een persoolijk actieplan en de juiste tools. Ik help je hier graag bij. Neem contact met mij op!

Waar kan een life coach jou mee helpen?


Als life coach ben ik er voor jou en jouw doelen. Ik help je jouw persoonlijke, profesionele en maatschappelijke leven vorm te geven. Oude ongewenste patronen en valse overtuigingen houden je waar je nu bent en weg van waar je wilt zijn. Ik help je naar de gewenste veranderingen, zorg voor overzicht en help je jouw dromen en wensen omzetten naar een concreet doel. 

site5_edited_edited_edited.png

Waarom wil je mij als jouw coach?

Van competentie ontwikkeling tot zingevingsvragen, de redenen om een life coach in te schakelen zijn heel divers. Life coaching kan zoals jij dat het fijnst vindt, maar waarom zou je voor mij kiezen als jouw life coach.

In mij vindt je een coach die empatisch, geduldig, betrouwbaar, doortastend, motiverend, creatief, inspirend en humoristisch is. Daarnaast ben ik ontzetten leergierig en doelgericht. Ik leer van elke situatie en help jou met enthousiasme naar jou doel. Ik heb een “kan wel” mindset en die deel ik graag met jou.Plan een gratis kennismaking met mij en kom er zelf achter. 

 

 

Werkwijze 

Wil je meer van mij en mijn coaching, dat kan. Ik nodig je hierbij uit voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Kennismaken kan via een bel afspraak of we kunnen elkaar ook face to face ontmoeten. Hebben we een klik, dan volgt er een intake gesprek. Tijdens de intake wordt er gekenen naar de wensen en mogelijkheden en zullen we dieper op de hulpvraag ingaan.

Hoe vaak spreken we af?

Afhankelijk van de hulpvraag adviseer ik gemiddeld 5 tot 7 sessies. Afspreken kan zo frequent als je wilt. mijn advies is echter om de tijd te nemen de sessies op je in te laten werken. Oefeningen en het aanleren van nieuwe gewoonten kost tijd, te snel achter elkaar afspreken kan ervoor zorgen dat het moeilijker wordt de nieuwe patronen eigen te maken. eens in de twee weken of maand kan soms raadzaam zijn, hier maken wij samen afspraken over.

Hoe en waar spreken wij af?

Hoe en waar wij afspreken hang geheel af van wat jij prettig vindt, dit staat niet vast en kan per sessie verschillen, jij vult het in. [ wandelen, video bellen, op afgesproken locatie]

Let's talk!

Whats app coaching.jpg

Lunettestraat 2A , Zutphen

Nederland, 7204 NL

Tel: 0643987007

  • Instagram
Bedankt voor je bericht!

Wanneer ik de telefoon niet op neem, weet dan dat ik op dat moment volledig toegwijd ben aan mijn werk. Spreek gerust mij voicemail in of vul het contact formulier op mijn site in. Ik zal mijn best doen om binnen 24 uur op je te reageren. 

bottom of page