top of page

"Met mijn intuïtie en het gebruik van een goed gevulde "toolbox" krijg je bij mij, coaching geheel persoonlijk op jou afgestemd"

In de wereld van coaching bestaan vele goede methoden, technieken en tools. Deze helpen in het vinden van structuur, bieden de mogelijkheid tot meer inzicht en zelfkennis en helpen ons bij het behalen van doelen.

Elk persoon is uniek en zo is ook elke hulpvraag en bijbehorende actieplan voor elke persoon anders. Ik maak voor het maken van een gepersonaliseerde plan gebruik van verschillende methodes, technieken en tools. 

Hier vind je een aantal van de methodes die ik gebruik met een korte uitleg.

Op welk gebied mag ik er voor jou zijn?

Hoe zit dat met mijn coachstijl?

Ik ben gek op groei en zeer leergierig. Het volgen van (online) cursussen en masterclasses doe ik met groot plezier. Ik haal veel inspiratie uit het leven, lezen van boeken en luisteren naar podcasts, en ook daar vul ik mijn toolbox mee. 

Een groot gedeelte van mijn coachstijl wordt beinvloed door mijn: persoonlijkheid, kwaliteiten, kennis, inspiratie en ervaringen. Zie hier een kleine opsomming van woorden die mij typeren.

Empatisch 

Geduldig

Betrouwbaar

Doortastend

Ik heb alle geduld en begrip voor de tijd die jij nodig hebt om jouw hulpvraag, doel, blokkades en oplossingen te ontdekken. 

bottom of page