top of page

About the dream

"I alone can’t change the world, but I can cast a stone across the water en create many ripples". 

Ik kwam deze quote tegen en dacht, that is so true. Dus dat is wat ik ben gaan doen. Ik ben niet langer gaan toekijken en inactief gaan luisteren naar wat er aan mij verteld werd. Ik ben actief gaan luisteren, vragen gaan stellen die ogen openen, anderen bewust gaan maken van hun talenten en gaan inspireren.

I started creating ripples

Ik zet mijn talenten en kwaliteiten in om andere te helpen die van hun te vinden. Hun doelen te bereiken en het leven te leiden die voor hun bestemd is. 

 

Met veel passie en liefde ondersteun en begeleidt ik vrouwen tot zelfverzekerde, zelfredzame vrouwen, die de handvatten hebben om haar toekomst vol vertrouwen tegemoet te gaan.

Sterker, wijzer, vrijer, blijer!  

Waarom? Ik hoop dat ook zij, wat zij hebben, gaan inzetten voor de ander. 

Be the blessing someone was praying for 

Mijn doel: jou bewust maken van wie je bent, wat je hebt, en hoe je dat kan inzetten om een zegen voor anderen te zijn. 

De wereld heeft vrouwen nodig zoals jij! Vrouwen die hun wijsheid en creativiteit durven en willen gebruiken om goede dingen te doen. Vrouwen die anderen inspireren en er voor elkaar zijn en hun omgeving zijn. 

Jouw vernieuwde mindset zal jouw privé- en/of  werkleven veranderen. Wat automatisch een positieve invloed zal hebben op de mensen om jou heen. Mijn hoop is dat jij anderen inspireert om jouw voorbeeld te volgen om "many ripples" te maken.

Image by Joel Muniz
bottom of page