top of page

Hi, ik ben Dellarina

Empathisch, krachtig, liefdevol, eerlijk en humoristisch.

Mijn leven is altijd ‘ongewoon’ geweest. En ik hoop ook dat het zo blijft, want ja, ik ben ook ongewoon. 

Het leven is een geschenk en ik geniet van mijn leven! 

Elke dag steeds meer. Bij elke ervaring voel ik mijn rijkdom groeien. Ik ontdek, leer, deel en geniet.

Wat ik het liefst deel, is mijn kennis en levenservaringen. Als life coach ben ik op mijn best. 

Meer over mij in mijn vrije tijd, 

Mama-1185_edited.jpg
Hoe ik jou coach?

De antwoorden, die heb je zelf. En vaak ben je ook zelf, jouw grootste blokkade. Door gesprekken te voeren komen we er samen achter waar de pijn zit. Wat jouw werkelijke angsten en verlangens zijn.En wat jij jezelf wijsmaakt.

Ik vraag, ik luister en laat je weten wat ik hoor. Je zou wel kunnen zeggen dat ik een ‘diep gehoor’ heb. Ik hoor niet alleen de woorden, maar ook wat je diep van binnen eigenlijk zegt. 

Dit is mijn talent: Ik confronteer je liefdevol, met no-nonsens wanneer nodig, en zet je met mijn humor en enthousiasme aan het denken en over tot actie. 

Of je nou interieurverzorgster of de couturier van bekende nederlanders bent, dat kan mij niets schelen. Ik zie alleen een vrouw met het verlangen om gehoord te worden, en te leven. Volop te leven.

Kennismaking en intakegesprek 

De kennismaking is echt niets meer dan wat het woord zegt. We ontmoeten elkaar om te kijken of er een klik is. Dit neemt maximaal 20 min in beslag.

 

En kan via bel-contact, face time, zoom, of op straat, dan maken we een kleine wandeling. (Dit is btw kosteloos, los van natuurlijk de kosten van jouw telefoon, die voor eigen rekening is…)

Het intakegesprek 

Na de kennismaking volgt een intake. Dit is waar we dieper ingaan op jouw hulpvraag. We bespreken elkaars verwachtingen van onze samenwerking. En maken aan de hand hiervan samen een plan. Het kan ook zijn dat ik jouw wat opdrachten of oefeningen mee geef. 

Coach sessie

Tijdens een sessie, kijken we terug naar de periode voorafgaand aan de sessie. We kijken naar de geboekte vooruitgang(en) en we kijken naar waar je nog tegenaan loopt. We bespreken nieuw stappen, passen zo nodig het plan aan, en geef ik je nieuwe oefeningen en of opdrachten mee. 

 

Losse sessies plan je in zoals het jou uitkomt. Eens in de één, drie, zes of misschien wel twaalf maanden. 

Dit hangt helemaal af van jouw hulpvraag en voorkeur. 

Een coach sessie kan zoals jij dat het fijnst vindt. Wandelend, bij mij of doormiddel
van video bellen.

Elke vrouw en elke hulpvraag, verdient een eigen aanpak

Niet alleen de vragen, opdrachten en oefeningen, zijn per persoon anders. Ook de duur en intensiteit die nodig is verschilt per persoon. Daarom bied ik de mogelijkheid tot losse coach sessies, maar ook trajecten, video bel sessies, en whatsapp coaching aan. Kijk hier voor het aanbod en de tarieven. 

bottom of page