top of page

Wat kan je verwachten?

Iedere coach heeft zijn of haar eigen werkwijze/ coaching stijl. Voor een fijne samenwerking is een klik tussen cliënt en coach niet alleen belangrijk maar ook of mijn coachstijl jou aanspreekt is van belang. Je kan dit het beste beoordelen tijdens een kennismaking , maar hier heb je alvast een voorproefje.

Het coach traject

De Kennismaking

Jouw eerste kennismaking met mij ​is waarschijnlijk op deze site geweest of via een van mijn sociale media kanalen. Als dat voor jou genoeg is om mij als jouw coach te willen, geweldig! De volgende stap voor jou is dan het boeken van een intake, dan kunnen we meteen aan de slag! Voor de meeste mensen zal mijn site en/of sociale media niet voldoende zijn. Geldt dat voor jou ook? Dan heb ik voor jou een kennismakingsgesprek, die is gratis, ontspannen, gezellig, leuk en bedoeld om elkaar te leren kennen en te kijken of er een klik is. 

Het intakegesprek

Hebben wij die klik, dan volgt er een intake gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we dieper ingaan op jouw hulpvraag, jouw doel(en) vaststellen, opzoek gaan naar eventuele blokkades, een actie plan opzetten en krijg je de nodige huiswerk mee. Afhankelijk van jouw hulpvraag zullen we samen het aantal sessies afspreken. 

Coach-sessie

Tijdens de coachsessie(s) kijken we altijd terug naar de periode tussen beide sessie's in, we kijken naar je successen (klein en groot)richting jouw doel(en). We bespreken waarover je tevreden bent en waar je nog graag een groei of verandering zou willen zien. Mogelijk stellen we onze actieplan bij of indien nodig, veranderen wij het hele plan - Als coach handel ik steeds in het belang van de cliënt - daar hoort het aanpassen of veranderen van de gekozen route indien nodig, ook bij.

Image by Danielle MacInnes
Tuin gereedschap

Welke methodes, technieken en tools gebruik ik?

Met mijn intuïtie en het gebruik van een goed gevulde "toolbox" krijg je bij mij coaching geheel persoonlijk op jou afgestemd. In mijn 'toolbox' zitten onder andere: 

Mijn karakter, kwaliteiten, kennis, inspiratie en ervaringen.

Een kleine opsomming van woorden die mij typeren.

- empatisch 

- geduldig

- vrolijk

- betrouwbaar

- motiverend

- doelgericht

- doortastend

- inspirerend

- leergierig

- open

Kennis, inspiratie en ervaringen

In de wereld van coaching bestaan vele goede methoden, technieken en tools. Deze helpen in het vinden van structuur, bieden de mogelijkheid tot meer inzicht en zelfkennis en helpen ons bij het behalen van doelen.

Elk persoon is uniek en zo is ook elke hulpvraag en bijbehorende actieplan voor elke persoon anders. Ik maak voor het maken van een gepersonaliseerde plan gebruik van verschillende methodes, technieken en tools.

 

Hier vind je een aantal van de methodes die ik gebruik met een korte uitleg.

Ik ben gek op groei en zeer leergierig. Het volgen van (online) cursussen en masterclasses doe ik met groot plezier. Ik haal veel inspiratie uit het leven, lezen van boeken en luisteren naar podcasts, en ook daar vul ik mijn toolbox mee. 

bottom of page